Vloeren

Vloeren

Houten vloeren, tapis vloeren, parket en laminaat, het behoort allemaal tot het aanbod van vloeren bij Goor Parketvloeren. Laat u rustig geheel vrijblijvend door ons informeren over de mogelijkheden en bekijk alle opties.

Neem eventueel monsters mee naar huis. Zo vindt u ongetwijfeld de vloer die bij u past.

De juiste vloer voor uw werk- of woonomgeving koopt u bij Goor Parketvloeren.

Goor Parketvloeren, van de bovenste plank

Massieve vloeren

De massieve vloer is tot 22 mm dik doet het al jaren goed. Zijn duurzaamheid maakt hem geliefd . Doordat de dikke planken “zwevend” kunnen worden gelegd, is deze vloer gemakkelijk verhuisbaar.

Het is net als bij de tapisvloer mogelijk de massieve vloer meerdere malen te schuren en af te werken waardoor het mogelijk is om de uitstraling van de vloer weer te veranderen.

De verouderde houten vloer is momenteel erg populair. Deze is, indien gewenst, kant-en-klaar in diverse kleuren te leveren voor de doe-het-zelver. Uiteraard kunnen wij deze vloer ook voor u plaatsen.

Tapisvloeren

Een tapisvloer is een gelijmde en gespijkerde houten vloer waarvan de planken 6 tot 10 mm dik zijn. Deze vloeren worden gelegd op een ondervloer. Het voordeel van een tapisvloer is dat deze nagenoeg niet werkt.

 

Maten tot wel 20 cm breed behoren tot de mogelijkheden. Deze tapisvloeren zijn er in vele houtsoorten, en diverse legpatronen mogelijk bijv. visgraat, blokpaneel of uw fantasie patroon.

Tapisvloeren zijn ook verouderd te krijgen in brede delen en vele kleuren. Deze vloer is momenteel erg populair. Hierdoor heeft de vloer de uitstraling van een planken vloer met de voordelen van een tapisvloer. Tapisvloeren kunnen worden afgewerkt naar keuze.

Schuren of borstelen, lakken of oliën, allen eventueel in een kleur de u mooi vindt, alles is mogelijk.

Laminaat vloeren

Een laminaatvloer is al weer enige tijd enorm populair. Diverse merken proberen zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, uitvoeringen en techniek.

Er zijn laminaatvloeren met een houtnerf, V-groef, geschraapt motief ed.  Hierdoor is de laminaatvloer bijna niet meer van een houten planken vloer te onderscheiden. Bijna alle laminaatvloeren zijn tegenwoordig kliklaminaat. Door de vliegtechniek kunt u zelf redelijke eenvoudig uw laminaatvloer leggen.

Let wel goed op. Het is belangrijk goed te bedenken waarvoor u de vloer wilt gaan gebruiken. In de woonkamer, werkkamer of bijv. slaapkamer. Tevens is het ook van belang om goed na te denken over het juiste type ondervloer. Wij staat voor u klaar om u de verschillen uit te leggen en advies e geven.

Lamelvloeren

De lamelvloer ook wel systeemplank genoemd is al sinds jaar en dag verkrijgbaar. Een lameldeel bestaat uit een houten onderlaag met hierop een edelhouten toplaag gelijmd. Er zijn legio merken, uitvoeringen, kwaliteiten en technieken.

Elk merk heeft zijn eigen dikte, zowel onderlaag als edelhouten toplaag.

De totale dikte van een lamelvloer kan variëren van 10 tot 22 mm en de toplagen variëren van 3 tot 7 mm. Deze vloeren kunnen los worden gelegd maar ook worden verlijmd en/of vernageld aan de ondervloer.  Ook de lamelvloeren kunnen geheel naar wens worden afgewerkt.

Schuren, borstelen of verouderen in elke gewenste kleur. De lamelvloer is altijd al zeer populair geweest bij de doe-het-zelver maar zoals voor elke vloer geld, geld het ook voor de lamelvloer: Uiteraard kunnen wij deze vloer ook voor u plaatsen.